Stiltetour in Zutphen

ZUTPHEN - Ronald Koops en Mirjam van der Vegt gaan weer samen op Stiltetour. Het thema voor het nieuwe programma is 'Van presteren naar liefhebben'. Op zaterdag 11 april zijn ze te gast bij de Evangelische Gemeente Zutphen.

De Stiltetour bestaat sinds 2011. Tijdens het nieuwe programma reist de deelnemer op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. De bezoeker gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid. Van lege handen naar een nieuwe roeping. Van presteren naar liefhebben. Je leert net als hem de basis van vertrouwend ontvankelijk leven, zonder je temperament te verliezen.
Stiltetrainer Mirjam van der Vegt en musicus Ronald Koops brengen de bezoeker - door een verbeeldende reis met muziek en stiltewoorden - terug in het eigen hart en dat van God. "Een origineel programma; ik werd echt meegenomen de stilte in. De eenvoud maakte het heel sterk. Deze avond stimuleert me om dagelijks stilte te gaan toepassen; het is geen eenmalige ervaring", was een van de reacties na de vorige Stiltetour. Nieuw aan de nieuwe tour is dat de deelnemers de weken voorafgaand aan de avond al worden meegenomen door middel van een bijbelrooster dat zij kunnen downloaden als ze een kaart hebben besteld. Wie tijdig reserveert ontvangt bovendien gratis het boek Faalkunst.
De Stiltetour in Zutphen begint om 20 uur. Meer informatie en kaarten:

www.truetickets.nl/stiltetour
www.stiltetour.nl
www.mirjamvandervegt.nl
www.ronaldkoops.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden