De jeugd met het nieuwe spandoek dat tijdens de presentatie onthuld werd. Foto: PR
De jeugd met het nieuwe spandoek dat tijdens de presentatie onthuld werd. Foto: PR (Foto: )

KVZ opent zaalseizoen feestelijk

ZUTPHEN - Ook dit jaar zorgde korfbalvereniging KVZ voor een spectaculaire start van het zaalseizoen. Het begint een traditie te worden om er rond de eerste thuiswedstrijden van de selectie van KVZ één groot feest van te maken in de Hanzehal. Zaterdag 30 november werden in de pauze tussen de wedstrijden van KVZ 2 en KVZ 1 alle jeugdteams gepresenteerd voor een bomvolle publieke tribune. De jeugd onthulde een groot nieuw 'KVZ Samen Sterk' spandoek.

Niet alleen de jeugdspelers van de 20 jeugdteams maar ook alle begeleiding daaromheen werd zaterdag tijdens de teampresentatie in het zonnetje gezet. De trainers, de coaches, het wedstrijdsecretariaat, maar ook de ouders die wassen en rijden naar de uitwedstrijden door het hele land. Ook de cirkel eromheen van opa's en oma's en andere trouwe supporters, die ook zaterdag zo ruim aanwezig waren op de tribune, werd niet vergeten. Terwijl de jeugd het gloednieuwe spandoek onthulde, droeg het publiek haar steentje bij aan de feestvreugde. Ze bedolven de jeugd onder zakjes snoep die naar beneden werden gegooid.

Ondanks de volle tribune kwam KVZ 2 in de wedstrijd tegen SKF 3 tekort. Ze verloren met 12-18. KVZ 1 wist de punten wel in Zutphen te houden. Het vlaggenschip won met 25-17 overtuigend van DWS 1.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen wil op termijn stoppen met het publiceren van de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten