De Ol'Stars Jazzband. Foto: Cor Dekker
De Ol'Stars Jazzband. Foto: Cor Dekker

Seizoenstart Jazz at the Peacock met Ol'stars Jazzband

ZUTPHEN - Voor de concertserie Jazz at the Peacock is jazzclub Jazz & So teruggekeerd op het oude nest, De Pauw in Warnsveld. Het seizoen wordt op zondag 17 november geopend door een 8-koppige formatie die al enige tijd op het verlanglijstje van Jazz & So stond: de Ol'Stars Jazzband, opgericht in 2012, dus relatief jong, maar met een enorme hoeveelheid jazz-ervaring in de gelederen.

De mannen van bandleider Henri Giebels verdienden hun sporen bij gerenommeerde bands als Charlestown Jazzband, Storyville Jazzband, Doohackledoodles en Lamarotte. Het repertoire is uitgebreid en gevarieerd. Het accent ligt op klassieke jazz: New Orleans, mainstream, swing en latin, maar ook uitstapjes naar popmuziek uit de jaren 70 en 80 komen voorbij. Het plezier in het samen muziek maken staat overduidelijk voorop en de band deelt dit plezier graag met het publiek.

Het optreden is van 14.30 tot 17.00 uur bij De Pauw, Rijksstraatweg 11 in Warnsveld. Entree 8,50 euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen wil op termijn stoppen met het publiceren van de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten