Een nieuwbouwproject in aanbouw in Deventer. Foto: PR
Een nieuwbouwproject in aanbouw in Deventer. Foto: PR (Foto: )

Nieuw Wonen Achterhoek bundelt nieuwbouwprojecten op één platform

Sneak previews nieuwbouw tijdens woonevent op 19 november

ZUTPHEN/WINTERSWIJK – "De nieuwbouwmarkt in de Achterhoek zit niet meer op slot. We verwachten dat hier de komende jaren veel woningen zullen worden gebouwd", voorspelt Ludan Schmid van Nieuw Wonen Achterhoek. Veel projecten zijn straks te vinden via een nieuw platform: Nieuw Wonen Achterhoek. De lancering wordt feestelijk gevierd met een woonevent op 19 november bij CILO op woonboulevard Eijerkamp in Zutphen.

Wie belangstelling heeft voor een nieuwbouwwoning kan het woonevent niet missen. Tussen half zes en half negen worden hier circa twintig nieuwbouwprojecten gepresenteerd uit onder meer Winterswijk, Doetinchem, Silvolde, Lochem en Barchem en kun je een 'sneak preview' krijgen van plannen in Winterswijk, Doetinchem, Lochem en Silvolde. Natuurlijk is er ook gelegenheid om inspiratie op te doen voor de inrichting in de nieuw ingerichte VT Wonen Studio's bij CILO (bekend van tv). De bezoekers worden bovendien getrakteerd op een goedgevulde goodiebag.

Het platform voor de Achterhoek wordt samen met dat voor de Stedendriehoek gelanceerd, in navolging van het succes in Twente, waar al sinds anderhalf jaar een vergelijkbaar platform actief is. Op de website www.nieuwwonenachterhoek.nl is het nieuwbouwaanbod in de regio van de makelaarskantoren Thoma Post en ten Hag te zien. Nieuw Wonen Achterhoek ziet dit aantal graag aangevuld worden met nieuwbouwprojecten gemeenten van collega-makelaarskantoren.

Overzicht en invloed
Op het platform zullen zowel actuele als toekomstige projecten worden gepresenteerd. Zo biedt het woningzoekenden een praktisch en uitgebreid overzicht, voor projectontwikkelaars is het platform tegelijkertijd een handvat om de interesse te peilen voor locaties, woningtypes en prijsklassen. Schmid: "Daardoor hebben woningzoekenden ook invloed op de nieuwbouwplannen in de regio. Doordat Nieuw Wonen de woonwensen van nieuwbouwzoekers kent en deze onder de aandacht brengt van projectontwikkelaars en gemeenten, kan beter worden ingespeeld op de actuele vraag, wat de basis is voor vraaggerichte nieuwbouwontwikkeling."

Belangstellenden die op de hoogte willen blijven, kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven op het platform.


www.nieuwwonenachterhoek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden