Twente Plat. Foto: PR
Twente Plat. Foto: PR (Foto: )

Twentse humor in de Hanzehof

ZUTPHEN - Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketches worden aaneengeregen tot een bont programma tijdens een optreden van Twente Plat. Dit gezelschap brengt de dialecthumor naar de Hanzehof op zaterdag 16 november. Aanvang 20.00 uur.

Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als De Wierdense Revue, Gait Oet`t Klooster en Naats Oet Hengel brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen. In de voetsporen van deze illustere voorgangers trekt het humorgezelschap Twente Plat al jaren langs de Oost-Nederlandse theaters met voorstellingen boordevol Twentse humor.

Ook in het seizoen 2019/2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Twente Plat weet als geen ander dolkomische typetjes neer te zetten en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboortedorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de website van de Hanzehof.


hanzehof.nl

twenteplat.com

Meer berichten