Vredesconcerten door Projectkoor VoQ onder leiding van Maria van den Ham. Foto: Bram van den Ham
Vredesconcerten door Projectkoor VoQ onder leiding van Maria van den Ham. Foto: Bram van den Ham

Vredeskoor zoekt zangers

ZUTPHEN - Jongstleden januari heeft Projectkoor VoQ met haar gratis Vredesconcerten een indrukwekkend visitekaartje afgegeven. In stampvolle kerken in Zutphen, Brummen en Eefde werden onder de naam 'Songs for Peace' prachtige Vredesliederen uit alle delen van de wereld vertolkt. Voortbordurend op dit succes zullen er aanstaande januari wederom Vredesconcerten klinken, natuurlijk met een compleet nieuw repertoire. Projectkoor VoQ is daarom op dit moment op zoek naar zangers en zangeressen.

Songs for Peace is een kortdurend project: in slechts tien repetities worden de mooiste vredesliederen ingestudeerd op de dinsdagavond. Sinds jaar en dag onder de bezielende leiding van Maria van den Ham, de pianobegeleiding is in de vertrouwde handen van Jan Jaap Nuiver. Traditioneel worden de drie concerten als Nieuwjaars-Vredeswens begin januari uitgevoerd in Brummen (Oude Kerk), Eefde (Ontmoetingskerk) en Zutphen (St. Jan).
Gerepeteerd wordt in de zaal van de Proeflokalen, Zutphen, alwaar ruime parkeermogelijkheden. De eerste repetitie is 29 oktober.
Meer informatie, over repertoire, repetitiedata en kosten inclusief pauzedrankjes, bladmuziek en oefenbestanden, staat op de site. Of neem contact op met de voorzitter van Projektkoor VoQ, Anna Hartskeerl: 0575-572 502 of 06-45 40 75 84.


www.projectkoorvoq.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten