Popkoor Backcorner. Foto: Leo Koppers
Popkoor Backcorner. Foto: Leo Koppers

Popkoor Backcorner zoekt mannen

ZUTPHEN - In het voorjaar van 2020 geeft popkoor Backcorner een eigen concert in het Stedelijk Lyceum in Zutphen. Het koor brengt liedjes uit de jaren ‘60 tot heden ten gehore. Omdat de mannenstemmen onderbezet zijn, zoekt men versterking. Deelname kan als vast koorlid of projectkoorlid. Het eerstvolgende optreden is op zondag 29 september tijdens het Chocoladefestival in Zutphen.

De open repetitieavond op donderdagavond 5 september van 20.15 tot 22.15 uur in OBS De Scheperstee zal verlopen zoals een ‘gewone’ repetitie. Onderdelen zijn: inzingen, repeteren en oefenen van eenvoudige choreografie. Natuurlijk is halverwege een pauze met gezelligheid en versnaperingen. Door op deze avond mee te komen zingen kan je alle onderdelen van het koor horen, zien, proeven en ervaren. De bladmuziek voor de repetitieavond is geregeld.

Enthousiaste mannen worden van harte uitgenodigd te komen meezingen. Meer informatie is te vinden op de website. Aanmelden via mail mag maar hoeft niet. Gewoon binnenlopen kan ook. De open repetitie vindt plaats in De Scheperstee, Landweer 2 in Warnsveld.


www.backcornerzutphen.nl

backcornerzutphen@gmail.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten