Felix Strategier en Boudewijn Rikmenspoel trekken door het land met de voorstelling 'Het Huwelijk'.. Foto: Krijn van Noordwijk
Felix Strategier en Boudewijn Rikmenspoel trekken door het land met de voorstelling 'Het Huwelijk'.. Foto: Krijn van Noordwijk

Literaire voorstelling 'Het Huwelijk' komt naar Eefde

EEFDE - Theatergroep Flint staat met de voorstelling 'Het Huwelijk' op 26 en 28 juli in de mooie locatie van Galerie Stijl op de Zutphenseweg 132 te Eefde. Aanvang is 20.30 uur op vrijdag en op zondag om 16.00 uur. Het literaire programma sluit goed aan met de hedendaagse abstracte kunst in de galerie en is een bijzondere samenwerking.

Felix Strategier en Boudewijn Rikmenspoel trekken door het land met de voorstelling 'Het Huwelijk'. Het gelijknamige gedicht van Willem Elsschot is hiervoor een onuitputtelijke inspiratiebron geweest. De accordeon van Felix begeleidt de twee heren. Een voorstelling met muziek en poëzie van onder andere Herman de Coninck, Antjie Krog, Slauerhoff, Hans Lodeizen, Ingrid Jonker en Willem Elsschot. En natuurlijk teksten van Rikmenspoel en Strategier zelf. Soms heftig en aangrijpend, maar vaak vol humor en zelfspot, het huwelijk zelf kent immers gelukzalige momenten en grauwe dieptepunten.

Boterbriefje en cd
Van deze voorstelling is ook een cd gemaakt die na de voorstelling te koop is. Op vertoon van uw eigen boterbriefje krijgt u korting op de aanschaf van de cd.

Voor kaarten, informatie en andere data en locaties, zie de website.


www.theatergroepflint.nl

Meer berichten