Foto: PR
Foto: PR

Spieren voor Spieren Rally 2019: inschrijving geopend

GORSSEL - De Spieren voor Spieren Rally – editie 2019, eerste lustrum – vindt plaats op zaterdag 8 juni. Na succesvolle edities door de Achterhoek en over de Veluwe gaat de uitdagende rally na de start in Gorssel nu naar Salland en Twente.

Dankzij een groot aantal nieuwe sponsoren, waaronder Bork Sloopwerken en Volvo Nieuwenhuijse, zijn de meeste kosten van de rally gedekt en kan het inschrijfgeld bijna netto naar het goede doel van Spieren voor Spieren, de organisatie die deze rally van harte ondersteunt.De rally is dit jaar pittig voor de sportklasse en bijzonder uitdagend voor deelnemers in de toerklasse. Jaap Jongman en zijn professionals van RallyControl hebben weer een bijzondere rit uitgezet voor de oldtimers, cabrio's en moderne exoten.

Bijzonder aan de rally is dat deze tevens geschikt is voor beginnende rallyrijders en dat zich elk jaar ook flink wat jonge deelnemers inschrijven. Deelname kost 299 euro inclusief btw (voor bedrijven: exclusief btw) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie is te vinden op de website.


www.spierenvoorspierenrally.nl

Meer berichten