Maura, Merit, Nienke, Linde, Jasmijn, Tess, Yara, Laura, Lotte en Gieneke. Foto: PR
Maura, Merit, Nienke, Linde, Jasmijn, Tess, Yara, Laura, Lotte en Gieneke. Foto: PR

Eerste voorwedstrijd vierde divisie turnsters SZG

Algemeen

ZUTPHEN - Op zondag 9 december was de eerste voorwedstrijd van de vierde divisie in Doetinchem. Hier kwamen 12 turnsters van SZG in actie.

In wedstrijd 1 turnde Marit Post in de categorie Jeugd supplement F. Voor Marit was het de eerste wedstrijd in de keuze oefenstof en dus best wel spannend. Marit liet vier mooie oefeningen zien wat er uiteindelijk voor zorgde dat ze net naast het podium op een vierde plek terecht kwam.

In wedstrijd 2 turnden de Pupillen 2 D1 (Gieneke Woestenenk, Tess Koel, Nina van Venrooij en Nienke van den Berghe) en de Senioren supplement D (Maura Mol en Merit Huisman). Dit alles resulteerde in een 21ste plek voor Nina, een 12de plek voor Tess, een 11de plek voor Nienke en Gieneke eindigde net naast het podium op plek 4.
Maura en Merit begonnen goed aan hun eerste wedstrijd bij de senioren. Merit werd uiteindelijk 10de werd en Maura 17de.

In de derde wedstrijd turnden de Jeugd 1 D1 meiden Lotte Kramer, Yara Moes, Jasmijn ter Mul, Linde Biesterbosch en Laura Welle. Uiteindelijk eindigde Lotte op 0,150 punten van de nummer 3 op de 4vierde plek, Yara werd 7de, Jasmijn 9de, Laura 10de en Linde 11de.

Op naar de tweede voorwedstrijd op zondag 3 februari.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant