V.l.n.r.: Marco van Stenis, Bas Bielderman en Raymond Kanon. Foto: Henk Derksen
V.l.n.r.: Marco van Stenis, Bas Bielderman en Raymond Kanon. Foto: Henk Derksen

Evenement met oldtimers, fietsen, whisky- en wijnproeverij

Algemeen

WARNSVELD - Op vrijdag 28 september vanaf 19.00 uur organiseren ondernemers uit Warnsveld een leuk evenement voor iedereen die van mooie auto's, fietsen, een goed glas wijn of een lekkere whisky houdt.

Op vrijdagavond vanaf 19.00 uur is er een whisky- en wijnproeverij, georganiseerd door Gall & Gall. Fietsen van Stenis heeft de nieuwste e-bike modellen van Stromer voor de deur staan, waar ook op proef gereden kan worden. Ook barbiershop de Baard van Warnsveld, bloemenservice Kok en Pieterse Handwerken aan de Rijkstraatweg houden open huis. Bovendien is er bij Pieterse Handwerken een wolproeverij en zaterdag een workshop mutsen breien. Bij Bloemenservice Kok kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor bloemstukken in de herfstkleuren. 

Dit weekend zijn er ook een aantal oldtimers te bewonderen aan de Rijksstraatweg 80. Sommige zijn zelfs te koop. Daarnaast zijn op zaterdag 29 september de nieuwste elektrische fietsen en oldtimers tussen 09.00 en 17.00 uur te bewonderen en kan er proef gereden worden op de nieuwste Stromer fietsen.

Nieuwe Stromer ST5 speed pedelec
Snelle elektrisch fietsen zijn in opmars. Speed pedelecs (die een snelheid van maar liefst 45 km/h halen) zijn op korte afstanden een serieus alternatief voor de auto. Ze worden niet voor niets steeds vaker ingezet voor bijvoorbeeld woon- werkverkeer. Als één van de eerste fietsenzaken in Nederland presenteert heeft Fietsen van Stenis het nieuwe topmodel van Stromer voor de deur staan. De Stromer ST5 is het summum op het gebied van speed pedelecs. Met speciaal ontwikkelde Pirelli banden en innovatieve techniek is de ST5 de Porsche onder de speed pedelecs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant