Foto: GinoPress B.V.
Foto: GinoPress B.V. Foto: GinoPress B.V.

FOTO'S: Brand in busje op N346 bij Warnsveld slaat over naar berm

Algemeen

WARNSVELD - Einde maandagmiddag 16 juli is rond kwart voor zes brand ontstaan in een bedrijfswagen van 'Kook jij of ik?' op de Lochemseweg (N346) tussen Warnsveld en Lochem.

De bestuurder reed vanaf Warnsveld in de richting van Lochem met een auto vol eten toen er ter hoogte van de Keminkstraat door nog onbekende oorzaak brand ontstond in het voertuig. De bestuurder zette het voertuig aan de kant en ondernam een bluspoging met een poederblusser. Tijdens deze bluspoging vond een explosie plaats. De bestuurder van de auto is ongedeerd gebleven. De Lochemseweg (N346) is ter hoogte van het brandende voertuig in beide richtingen afgesloten.

De brand is overgeslagen naar de berm en ongeveer 25 vierkante meter van de berm is aangetast, ook aan de andere kant van een fietspad -wat tussen het brandende voertuig en de berm ligt- is een gedeelte van de berm in brand gevlogen. In verband met deze uitbreiding naar de berm en de aanhoudende droogte schaalde de brandweer op naar middelbrand. Het vuur is inmiddels onder controle.

Foto: GinoPress B.V.
Foto: GinoPress B.V.
Foto: GinoPress B.V.
Foto: GinoPress B.V.
Foto: GinoPress B.V.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant