De winkel is helemaal in de kleuren van de nieuwe formule. Foto: Bernadet te Velthuis
De winkel is helemaal in de kleuren van de nieuwe formule. Foto: Bernadet te Velthuis

Feestelijke opening Hubo XL Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN – Multimate Heijink Zutphen is omgebouwd naar het nieuwe concept van Hubo. De winkel aan de Leestenseweg 10 is van binnen en buiten ingericht naar de nieuwe formule, maar mét de vertrouwde gezichten. Dit, en het feit dat de verbouwing klaar is, wordt gevierd tijdens de openingsdagen op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 juni. Zo geeft Hubo XL Zutphen deze dagen maar liefst twintig procent korting op het gehele assortiment, staat er een hapje en drankje klaar en kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel.

Na vier maanden flink verbouwen, mag het resultaat er zijn. Stefan Heijink: "Het dak is compleet vervangen en ook is het pand aan diverse kanten uitgebouwd, waardoor we nu een paar honderd vierkante meter extra winkelruimte en opslag hebben. Hierdoor hebben we weer ruimte voor een groter assortiment en meer opslag en werkruimte voor timmerwerk wat wij uitvoeren voor klanten. Ook is aan de voorzijde een grote luifel geplaatst, is alles volledig gemoderniseerd en zijn de gevels voorzien van nieuwe antraciet gevelbeplating.

De openingstijden tijdens de actie dagen zijn donderdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant