De F1 van KVZ won met 16-3  van Rheko  en eindigde daarmee als eerste in de poule. Foto: PR
De F1 van KVZ won met 16-3  van Rheko  en eindigde daarmee als eerste in de poule. Foto: PR

KVZ sluit het zaalseizoen af met drie kampioenen

ZUTPHEN - Afgelopen zaterdag werd de korfbalcompetitie in de zaal zo goed als afgerond. Er hoeven nog maar enkele wedstrijden gespeeld te worden, onder andere door KVZ 1. Twee jeugdploegen van KVZ sloten de zaalcompetitie af als kampioen. Ook de G-toppers werden kampioen.

De F1 van KVZ won met 16-3 van Rheko en eindigde daarmee als eerste in de poule. Natuurlijk kreeg het team de kampioensbeker van KVZ uitgereikt en werden ze getrakteerd op een taart. Ook de B3 werd thuis in de Hanzehal kampioen. Ook deze ploeg won van Rheko met 8-4, en werd met veel enthousiasme kampioen. Het derde team dat zaterdag kampioen werd, zijn de G-toppers van KVZ. De uitwedstrijd tegen Devinco, die tot het eind toe spannend bleef, werd nipt gewonnen met 14-15. Daardoor werden de G-toppers ongeslagen kampioen. Ook dat sportieve succes werd natuurlijk gevierd met gejuich en taart.

De laatste zaalwedstrijd van KVZ 1, uit bij Dindoa, werd na twaalf minuten gestaakt in verband met een spekgladde vloer. De korfbalbond beslist morgen over het spelen van deze laatste competitiewedstrijd. Als het KVZ lukt om deze wedstrijd te winnen, maakt de ploeg nog kans op een beslissingswedstrijd voor lijfsbehoud in de 1e klasse.

Meer berichten