Er zijn veel vragen over diverse (onbekende) foto's uit de voormalige gemeente Gorssel. Foto:  PR
Er zijn veel vragen over diverse (onbekende) foto's uit de voormalige gemeente Gorssel. Foto: PR

Vragen over onbekende foto's uit oude gemeente Gorssel

GORSSEL - Op zaterdag 4 november staan de deuren van het Tramstation van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van De Elf Marken staan dan klaar om de gasten te ontvangen. In de uitbouw van het Tramstation zullen dan dia's vertoond worden met afbeeldingen van personen of gebouwen uit de oude gemeente Gorssel. Een deel van deze foto's is afkomstig het Regionaal Archief Zutphen en een ander deel uit eigen fotoarchief. Bij al deze foto's zijn er vragen. De vrijwilligers willen dan ook een oproep doen aan oudere inwoners van de gemeente om te helpen bij het oplossen van een aantal raadsels.

Deze inloopdag biedt tevens een mooie gelegenheid om de expositie van de foto's van Guus Lemain te bekijken. Tot 14 november is deze expositie nog op de reguliere openingstijden van het Tramstation te zien.

Het Tramstation is tijdens de Open dag op zaterdag 4 november 2017 geopend van 11.00 tot 15.00 uur en verder iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Exposities zijn van buitenaf permanent te zien. Adres: Van der Capellenlaan 4 in Gorssel.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden