VACATURE: Achterhoek Nieuws zoekt media-adviseur binnendienst Bronckhorst en Zutphen

BRONCKHORST/ZUTPHEN - Ben jij de persoon die onze relaties graag goed adviseert en voorlicht over de mogelijkheden die Achterhoek Nieuws te bieden heeft en ben je commercieel ingesteld?

In deze functie ben je een belangrijke spil in het bedrijf. Je onderhoudt contacten met bestaande adverteerders, prospects, reclame- en mediabureaus. Als media-adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en diensten uit ons multimediale portfolio.

Je werkt samen met de buitendienst en redactiemedewerkers en zult ook bij speciale uitgaven worden ingezet voor extra acquisitie. Jouw werkgebied is de gemeente Bronckhorst en de gemeente Zutphen. Wij zoeken iemand voor fulltime, maar 32 uur is ook bespreekbaar.

De persoon die binnen ons profiel past, houdt van openheid en voelt zich thuis in een dynamisch bedrijf waarin de gemoedelijke Achterhoekse sfeer behouden is gebleven. Jij bent altijd op de hoogte van nieuwe verdienmodellen in de mediawereld en kunt deze ook zelfstandig toepassen voor de merken waar je verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend ken je het (bedrijfs)leven in het gebied door en door en stel jij je klantgericht op.

Wekt deze advertentie jouw interesse? Stuur ons jouw sollicitatie en cv, t.a.v. Jan Oonk, via jan.oonk@achterhoeknieuws.nl

Achterhoek Nieuws bv is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen twee innovatieve uitgevers: Weevers en BDUmedia. Beide partijen bogen op vele tientallen jaren ervaring in de lokale uitgeefwereld. BDUmedia bestaat al meer dan 140 jaar en van de kranten die Weevers uitgaf, zagen de eerste titels ruim 75 jaar geleden het levenslicht. Wat beide bedrijven gemeen hebben, is de wil om te innoveren en de passie voor écht lokaal nieuws.

De merken die Achterhoek Nieuws bv in het portfolio heeft zijn: Aaltens NieuwsDinxpers NieuwsAchterhoek Nieuws Berkelland Borculo-RuurloAchterhoek Nieuws Berkelland Eibergen-NeedeAchterhoek Nieuws Winterswijk, Contact Bronckhorst NoordContact Bronckhorst MiddenContact Bronckhorst ZuidStad DoetinchemGelderse Post Oude IJsselstreekMontferland NieuwsElna, Groenlose Gids en Contact Zutphen-Warnsveld. Verder is Achterhoek Nieuws BV uitgever van Achterhoek Vakantiekrant, Montferland Vakantiekrant, Achterhoekauto.nlAchterhoekmarktplein.nlAchterhoekagenda.nl en Achterhoekfoto.nl.

reageer als eerste
Meer berichten