Foto: PR
Foto: PR

Verbinding leggen tussen Bach en brein

ZUTPHEN - Musici, dichters en theatermakers nemen je mee in de wondere wereld van Bach en het brein. Vrijdag 14 juli van 20.15 tot 22.15 uur in de Lutherse Kerk aan de Beukerstraat 10.

Mariette Hehakaya componist pianist en initiatiefnemer van dit evenement zal in samenwerking met onder andere Sander Grootendorst, Meike Wesselink, Anouk Kamp, Jan de Ruiter, Niels Landstra, Euritmie groep Zutphen-Warnsveld, de Hersenstichting en Zozijn, een avondvullend programma waar schone kunsten in klank en woord de verbinding leggen tussen Bach en het brein. Met speciale aandacht voor niet-aangeboren hersenletsel.

Na het moeten verwerken van hersenletsel door een ongeval, zuurstoftekort of een hersenaandoening, pak je het leven weer op door rust en regelmaat. Muziek en woorden kunnen helpen om de schoonheid van het leven weer te ontdekken en om jezelf weer terug te kunnen vinden. Laat je meenemen op de golven van Bach tot het Brein met de composities van Bach, Rameau, Hehakaya, De Breij, dichters en theatermakers van toen en nu. Krijg inzicht in de binnenwereld van dat deel dat niet zichtbaar is.

Niet Aangeboren Hersenletsel, wordt tijdens de avond belicht in het interview dat journaliste (Psychologie Magazine) en presentatrice Anouk Tulner houdt met Anouk Kamp (bekend van Het Mooiste Meisje van de Klas) en Mariette Hehakaya. Gedurende de middag vinden er try-outs plaats op verschillende plekken in de binnenstad en in het kerkje aan de Beukerstraat 10.

Kaarten voor de voorstelling kosten 12,50 euro. Voor kaarten en infromatie, mail


mariette@hehakaya.com

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzutphen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=720,721,723" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>