Ruud Schotpoort van Volvo Nieuwenhuijse Zutphen reikt de cheque uit aan Dorine Boerboom, voorzitter MHC. Foto: PR
Ruud Schotpoort van Volvo Nieuwenhuijse Zutphen reikt de cheque uit aan Dorine Boerboom, voorzitter MHC. Foto: PR

MHCZutphen ontvangt cheque van 3000 euro van Volvo Nieuwenhuijse Zutphen

Algemeen

Zutphen - Tijdens de 'Super Sunday' van MHC Zutphen afgelopen weekend reikte trouwe sponsor Nieuwenhuijse Volvo een 'Volvo Club Bonus' cheque van maar liefst drieduizend euro uit aan Mixed Hockeyclub Zutphen. De cheque werd door Ruud Schotpoort van Nieuwenhuijse Zutphen overhandigd aan voorzitter Dorine Boerboom in de rust van de door MHCZutphen Heren 1 met 7-2 gewonnen wedstrijd.

De cheque werd uitgereikt om de jarenlange band tussen Volvo Nieuwenhuijse en MHCZutphen en het hernieuwde sponsorcontract voor de komende drie jaar te vieren.

Omdat afgelopen weekend de buitencompetitie werd hervat en de meeste senioren- en veteranenteams, inclusief Heren 1, thuis speelden (door de club 'Super Sunday' genoemd) werd bewust gekozen de uitreiking zondag 12 maart te laten plaatsvinden. Bovendien werden deze dag de junior winter/zaalhockey kampioenen gehuldigd. Volvo Nieuwenhuijse Zutphen stelde voor deze jeugd tevens een springkussen beschikbaar.

Volvo Club Bonus
De Volvo Club Bonus is een bonus van duizend euro die wordt uitgekeerd aan een hockeyclub waarvan een lid of een ouder van een lid een nieuwe Volvo koopt. Hiermee steunt men dus direct de club. Aangezien er in het afgelopen seizoen drie nieuwe Volvo's zijn verkocht aan leden en ouders van leden van MHC, leverde dit de vereniging een cheque van drieduizend euro op.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant