Thuis in Zutphen markt over thuis wonen, zorg, welzijn en veiligheid

ZUTPHEN - Dit jaar wordt voor de derde keer een informatiemarkt, de Thuis in Zutphen markt, georganiseerd op zaterdag 18 maart van 13.30 - 16.00 uur in de Burgerzaal. Thema is (langer) thuis wonen, zorg, welzijn en veiligheid voor inwoners van de gemeente Zutphen. De toegang is gratis.

Hoe kan ik zo lang en zo prettig mogelijk thuis wonen? Welke vormen van zorg en ondersteuning zijn er in de gemeente Zutphen? Waar kan ik terecht met vragen of advies over wonen, zorg, welzijn en veiligheid? Hierop kunnen bezoekers van de 'Thuis in Zutphen'- markt in de Burgerzaal (Lange Hofstraat 4, Zutphen) een antwoord krijgen.

Er is weer gestreefd naar een breed gevarieerd aanbod van kramen over zorg, jeugdzorg, (mantelzorg-) ondersteuning, woningaanpassingen, hulpmiddelen en inkomen. Van professionele en commerciële aanbieders en instellingen tot vrijwilligersorganisaties. Voor jong tot een dagje ouder. Ook voor professionals die vakmatig bezig zijn met zorg en ondersteuning biedt de markt wellicht nieuwe inzichten en oplossingen. De toegang is gratis voor bezoekers.

Dit jaar is ook Theater de Rode Hoed aanwezig om de markt nog gezelliger te maken en een kraam van Driekant met zitjes zodat u onder genot van wat te drinken of een kleine versnapering even kunt nadenken over wat u allemaal hebt gezien en gehoord. U kunt uw bezoek mooi combineren met een bezoek aan de zaterdagmarkt of winkelen in de stad.

Meer berichten