Presentator Jesse Sprikkelman: '5.000 kijkers, dat is nogal wat.' Foto: PR
Presentator Jesse Sprikkelman: '5.000 kijkers, dat is nogal wat.' Foto: PR

Zutphense oudejaarstalkshow bereikt ruim 5.000 kijkers

ZUTPHEN - De oudejaarstalkshow 'Jaarpraat' heeft ruim vijfduizend kijkers getrokken. Op 30 december kwam de talkshow van een uur online op de nieuwssite LokaalGelderland.nl. Presentator Jesse Sprikkelman is er blij mee: "Vijfduizend… Dat is nogal wat!"

"Misschien cliché om te zeggen maar natuurlijk doen we het niet voor de kijkers", vervolgt de presentator. "Het is gewoon tof om te maken. Als het dan ook nog is goed bekeken wordt is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen!"
JaarPraat is een variant op BarPraat. Deze talkshow, waarin presentator Jesse Sprikkelman als barkeeper in gesprek gaat met interessante gasten, wordt sinds november maandelijks gemaakt. "In jaarpraat zaten we niet aan een bar. Maar in eetcafé Uffie's. We hebben al het nieuws van het afgelopen jaar nagesproken", legt Sprikkelman het format uit.
Aan tafel zaten columnist en politicus Hans Boersbroek (Stadspartij), ondernemer (en bekend van de ReclameRel) Marcel Molenaar, muzikant Luuk Nengerman, politicus Bas van der Veen (VVD Zutphen) en Zutphen24-journalist Peter van de Ven.

Meer berichten