Sfeerimpressie voorgaande editie locatie Schupstoel. Foto: PR
Sfeerimpressie voorgaande editie locatie Schupstoel. Foto: PR

Livemuziek en DJ's tijdens Zutphense Zomerfeesten

Algemeen

Zutphen - Op 27 juli en 10 augustus is het weer tijd voor de Zutphense Zomerfeesten. Beide woensdagavonden vanaf 19.30 uur kan iedereen genieten van livemuziek en DJ's op vijf verschillende locaties. Naast de diverse, vaste locaties zal er dit jaar voor het eerst in de Nieuwstad voor Cafe de Spaan een podium staan.

Op de Zaadmarkt staat een podium van een aantal samenwerkende horecaondernemers; Cafe Old Dutch, De Korenbeurs, De Courant, Stadsbrouwerij Cambrinius, Grand Cafe Pierrod & Efeze. Op de Groenmarkt wordt het podium verzorgd door Cafe Camelot, in de Vaaltstraat door De Dwaasheid en MixxiM Lounge & Cocktails.

De locatie Schupstoel wordt ingevuld door Cafe Schatjes, deze locatie zal worden afgezet en zal er toegangscontrole worden gehouden, onder andere voor zelf meegenomen drank.

Programmering 27 juli

Groenmarkt: Bootsman en the touch. Bootsman maakt eigen werk in de stijl van Velvet Underground met een vleugje Delta-Blues en een hoog rock 'n roll gehalte, met akoestische en elektrische gitaartapijten en trompetpartijen. The Touch is een Nijmeegse band nederbeat band.

Zaadmarkt: PianoHouse 'The Band' en een PianoHouse-DJ; totale avondinvulling op topniveau;

Vaaltstraat: Music4u met toppers van de jaren 80 tot nu toe;

Schupstoel: Feest DJ Hessel;

Nieuwstad: DJ DOUBLE H met eclectische MIX van urban en house. Daarnaast staat Dansado & De Feestneger geboekt, met een muziekstijl wat een mix is van Moombahton, House en R&B.

Programmering 10 augustus

Groenmarkt: Cool is the Band met oude en nieuwe muziek en van Ballad tot Funk, van Pop tot Rock.

Zaadmarkt: Boutique 7, een bandformatie die Pop, dance, soul, funk, speelt.

Dit jaar ook een podium aan de Nieuwstad

Vaaltstraat: Music4u, herkenbare muziek voor iedereen met hits van onder meer Amy Winehouse, The Scene, Robby Williams, Toto, Metallica, Tina Turner en Dire Straits.

Schupstoel: Feest DJ Hessel.

Nieuwstad: Voor deze avond staat Dansado & De Feestneger geboekt om er een feest van te maken!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant