Het Koninklijk Zutphens Mannenkoor. Foto: PR
Het Koninklijk Zutphens Mannenkoor. Foto: PR

Koninklijk Zutphens Mannenkoor viert 120-jarig bestaan met Koningsconcert

Zutphen - Het honderdtwintig jarig bestaan van het Koninklijk Zutphens Mannenkoor wordt gevierd met een Koningsconcert op 26 april om 20.00 uur in de Walburgiskerk in Zutphen.

Het is een koor met een lange traditie en rijke historie. Opgericht in 1896 en een van de oudste mannenkoren in ons land. Het repertoire omvat originele mannenkoor literatuur en muziek uit alle perioden van middeleeuwen tot hedendaags. Daarnaast wordt zowel religieuze als wereldse muziek gezongen in diverse talen waaronder Duits, Engels, Latijn en Russisch.

Het Zutphens Mannenkoor wil dit bijzondere jubileum vieren met een groot Koningsconcert in de prachtige en historische Sint Walburgiskerk in Zutphen.

Het gaat een bijzonder concert worden van het Koninklijk Zutphens Mannenkoor onder leiding van Wim Riefel en de orgelbegeleiding door Judy Riefel. Als speciale gast is het Arcato Ensemble uitgenodigd, een jeugdorkest van muzikaal begaafde strijkers uit Zutphen en wijde omgeving onder leiding van Herman Draaisma.

De aanvang is om 20.00 uur (kerk open vanaf 19.30 uur ) en van harte welkom op vertoon van een gratis toegangsbewijs, verkrijgbaar bij: Boek en Buro vd Brink, Beukerstraat, Zutphen, Music All In, Beukerstraat , Zutphen en Boek & Co, Dreiumme Warnsveld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten