Pianiste Doré van Deijck. Foto: Nol Havens
Pianiste Doré van Deijck. Foto: Nol Havens

Theatervoorstelling 'Fool on the hill'

Algemeen

Zutphen - Vrijdag 11 maart brengt het duo 'Les enfants du Paradis' in Dat Bolwerck een muzikale vertelling met werk van onder andere Bernstein, Mahler, Granados, Ten Holt, Barbara, Quilter en Piazzolla. Uitgangspunt is een bekende song van The Beatles: 'Fool on the hill'. Wat bezielde die gek op de berg? Het duo vond antwoorden bij componisten die geboeid waren door diezelfde vraag.

Les enfants du Paradis bestaat uit zangeres Lizet van Beek en pianiste Doré van Deijck. Hun optredens vallen op door de combinatie van muzikale en theatrale componenten. Van zoete passie tot hevige dramatiek, met hier en daar de luchtigheid van humor. Klassieke muziek, het lichte genre en theatersongs wisselen elkaar af.

Lizet van Beek studeerde klassieke solozang aan het Brabants Conservatorium Tilburg en vervolgde haar zangstudie aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium in Antwerpen. Zij kent een breed repertoire. Doré van Deijck studeerde piano aan het Brabants Conservatorium en speelde in diverse kamermuziekensembles. Later volgde zij nog de basgitaaropleiding aan het Hilversums Conservatorium. De dames treden op in binnen- en buitenland en zijn regelmatig te horen en te zien in theaterproducties.

De concerten in Dat Bolwerck zijn kleinschalig en intiem. Na afloop is er vaak gelegenheid even met elkaar en met de musici, cq. artiesten na te praten. Locatie: Zaadmarkt 112. Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Meer informatie en kaarten, zie advertentie op pagina 5 in deze krant. Reserveren kan via onderstaand e-mailadres.


vincent@datbolwerck.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant