[Video] VVD op zoek naar de beste bitterballen
<p>Moos Janssen en Jorn Lok van de VVD. Foto: PR</p>

Moos Janssen en Jorn Lok van de VVD. Foto: PR

Video

VVD op zoek naar de beste bitterballen

ZUTPHEN - De horeca is nog niet open, maar de VVD Zutphen weet wel wat zij als eerste gaat doen bij een opening. In haar nieuwe serie Bruin Fruit gaat de partij op zoek naar het horecabedrijf in de gemeente Zutphen die de beste bitterballen serveert.

In een filmpje vertellen Jorn Lok en Moos Janssen van de VVD over de sluiting van de horeca als gevolg van de coronacrisis. ‘’Dat vinden Moos en ik ontzettend jammer, zeker gezien het diverse aanbod aan geweldige horecabedrijven dat Zutphen rijk is’’, zo vertelt Lok. De VVD zal, zodra de horeca weer opengaat, op zoek gaan naar het horecabedrijf in Zutphen, Warnsveld en de Hoven die de beste bitterballen serveert, door de twee VVD’ers ook wel ‘bruin fruit’ genoemd. Naast het zelf proeven van de bitterballen gaat de VVD de straat op om de mening te vragen van de inwoners. Dit hele proces zal te zien zijn via een serie van vlogs die te volgen zijn op sociale media. Uiteindelijk komt er een winnaar uit de bus die bekroond zal worden tot de beste bitterballenmaker.

Voor nu is de partij vooral op zoek naar namen van horecabedrijven binnen de gemeente. Iedereen kan hiervoor bedrijven nomineren. Dit kan via de social mediakanalen van de VVD of via vvd.zutphen.yt@gmail.com.

Het YouTube filmpje is hieronder te zien:


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden