Deze keer had de doelman van Rijssen de bal vast, maar hij kon 8 keer de bal uit het doel halen. Foto: Hans ten Brinke

FC Zutphen (zat.) wint laatste bekerronde met 8-0 van SV Rijssen

Algemeen

ZUTPHEN- FC Zutphen heeft er zaterdag op sportpark 't Meijerink onder prachtige omstandigheden opnieuw een doelpuntenfestijn van gemaakt. Trainer Arthur Isselman was echter kritisch na afloop. Hij vond deze wedstrijd de slechtste in de beker. De Zutphenaren lieten ondanks de hoge score nog diverse mogelijkheden liggen, mede ook door goed keeperswerk van de doelman van Rijssen.

In de vijfde minuut viel de 1-0 door Rik Vlutters na een mooie pass van Lars Huber. In de 23ste minuut benutte Rik Vlutters een strafschop, nadat hij zelf onderuit was gehaald. In de 32ste minuut was het 3-0 door Jesse de Vries, na een prachtige actie van Sem Veeger. In de 39ste minuut viel de 4-0 eveneens door Jesse de Vries na een afgemeten voorzet van Lars Huber. En in de 42ste minuut de 5-0 door Koen Hulleman na goed voorbereidend werk van Gabi Maduro.

Na de rust miste Rik Vlutters nog een penalty waarna hij zijn fout goed maakte met een mooie schuiver in de 78ste minuut wat de 8-0 tot gevolg had. Daarvoor hadden Lars Huber gescoord, via een intikker, en zorgde Gabi Maduro met een prachtig doelpunt voor de 7-0.