Wimar Jaeger. Foto: Frank Mossink
Wimar Jaeger. Foto: Frank Mossink

Petitie gestart voor Wimar Jaeger’s burgemeesterschap in Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - Droomstad, droomplek, lievelingsstad. Wimar Jaeger kwam bij zijn aanstelling superlatieven tekort als hij kijkt naar de gemeente Zutphen waar hij waarnemend burgemeester werd. Na het rumoerige vertrek van Annemieke Vermeulen moest hij weer zorgen voor rust in de gemeente waar hij een innige band mee heeft. Heel veel mensen vinden dat hij daarin meer dan geslaagd is. 

Door Frank Mossink

Wimar toonde zich een betrokken, benaderbare burgemeester die op belangrijke momenten altijd dichtbij is bij de Zutphense inwoners. Reden voor Rémy Koppel om het initiatief te nemen voor een online petitie. Zijn gedachte was daarbij: de procedure voor de zoektocht naar een nieuwe burgemeester staat vast maar als we als inwoners een krachtig signaal afgeven voor Wimar Jaeger als kandidaat helpt dat beslist.

Wimar Jaeger was in het verleden als eens online te zien in De Mooiste Gezichten van Zutphen en dit is een mooi moment om hem nog eens in beeld te brengen in die hoedanigheid. 

Willen jullie ook dat dit Mooiste Gezicht van Zutphen doorgaat als burgermeester, teken dan ook de petitie op onderstaande website. 


petities.com/wimar_is_onze_burgemeester

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant