Angela Hoebink van Den Bouw nam de tulpen, samen met de 98-jarige mevrouw Nap, graag in ontvangst. Foto: PR
Angela Hoebink van Den Bouw nam de tulpen, samen met de 98-jarige mevrouw Nap, graag in ontvangst. Foto: PR

Fleurige verrassing voor zorgwooncentrum Den Bouw

Zorg

WARNSVELD - Een fleurige verrassing voor zorgwooncentrum Den Bouw in Warnsveld. Afgelopen zaterdag kregen bewoners en personeelsleden een gratis bos verse tulpen overhandigd door de Lionsclub Zutphen. 

De tulpen worden aangeboden door bouwbedrijf Kappert Bouw uit Warnsveld. “Twee weken geleden lazen we in het Contact dat de Lionsclub in de maand februari iedere zaterdag huis aan huis tulpen gaat verkopen”, zegt directeur Jonathan de Lange van het bouwbedrijf. “Met het oog op Valentijnsdag leek het ons een leuk gebaar om de bewoners en de medewerkers van een frisse voorjaarsbos te voorzien. En dat hebben we samen met de Lionsclub geregeld.” Het aanbod is bij de bewoners zeer in de smaak gevallen. Angela Hoebink van Den Bouw nam de tulpen, samen met de 98-jarige mevrouw Nap, graag in ontvangst.

De Lionsclub is nog twee dagen actief met de verkoop van tulpen, waarvan de opbrengst bestemd is voor de dierenweides in Zutphen en Warnsveld. De komende zaterdag wordt verkocht in het oude dorp van Warnsveld, ten noorden van de Draaiomsdreef en Scheperdreef. En de laatste zaterdag van februari worden tulpen huis aan huis aangeboden in de Zuidwijken en de Polbeek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld