Elsemieke, Tessa en Gerrie hebben mooie plannen voor de buitenruimte van de nieuwe locatie. Foto: Meike Wesselink
Elsemieke, Tessa en Gerrie hebben mooie plannen voor de buitenruimte van de nieuwe locatie. Foto: Meike Wesselink

Dikkertje Dap opent locatie Govert Flinckstraat

Algemeen

ZUTPHEN -  Toen Gerrie Behet begon met haar eerste kinderopvanglocatie van Dikkertje Dap, bedacht ze niet dat ze tien jaar later op negen verschillende plekken in Zutphen zou zitten. Met oog voor ruimte (zowel binnen als buiten) heeft Gerrie, zeker de afgelopen twee jaren, een paar bijzondere kinderopvangplekken gecreëerd, zoals de BSO+ op het groene Kaardebolterrein. Dikkertje Dap krijgt nu opnieuw de kans tot een mooie uitbreiding. 31 januari 2022 opent Dikkertje Dap Kinderopvang een nieuwe locatie aan de Govert Flinckstraat 1. Op deze locatie met een enorme buitenruimte kan Gerrie een compleet aanbod aanbieden van een babygroep, verticale groep (van 0 t/m 4 jaar), peutergroep en buitenschoolse opvang. Hiermee maakt Gerrie als ondernemer in kinderplezier een goede start van 2022.

Na enkele jaren voorbereiding is Dikkertje Dap in november 2010 van start gegaan. Enkele oud-medewerkers zegden hun vaste arbeidsovereenkomst op om met Gerrie Behet het avontuur aan te gaan. Gerrie kreeg de kans om een eigen kinderopvang op te starten en haar visie van goede kinderopvang uit te dragen. Gerrie ging de uitdaging aan. Met succes.

De afgelopen jaren heeft Gerrie bijzondere kinderopvangplekken gecreëerd, zoals de BSO+ op het groene Kaardebolterrein. Het bestaansrecht van Dikkertje Dap komt voort uit een vrouw die houdt van haar werk: “Werken met kinderen is het mooiste wat er is, samen met mijn team zorgen we voor een zorgeloze en plezierige tijd voor de kinderen die bij ons komen. Geef kinderen de ruimte en laat ze spelenderwijs groeien!”. Op de zaterdag werkt Gerrie dan ook zelf nog op de groep. Aspecten waarmee Dikkertje Dap zich onderscheidt zijn de ruimte en flexibiliteit. Samen met een deskundig team zorgt Dikkertje Dap voor een zorgeloze en plezierige tijd voor kinderen en voor de ouder/verzorger als ondersteuner in de opvoeding en ontwikkeling, binnen een kinderopvang die gaat voor kwaliteit (HKZ gecertificeerd).

Dikkertje Dap Kinderopvang is een familiebedrijf. Naast goede pedagogische- en kantoor medewerkers, krijgt Gerrie, naast hulp van René (partner), ook support van dochter Tessa die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering en financiën, zoon Sjoerd pedagogisch medewerker BSO+ en schoondochter Elsemieke als HR-manager. Gerrie geeft hierbij aan het belangrijk te vinden dat kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte hebben om te groeien. “Ik houd van natuurlijke materialen en die zijn ook superbelangrijk voor kinderen. Kinderen moeten kunnen groeien en ontwikkelen in een natuurlijke omgeving en vooral ook lekker buiten”, glimlacht Gerrie. 

Op 31 januari 2022 opent Gerrie de nieuwe locatie aan de Govert Flinckstraat. Gerrie is blij met de nieuwe kans. Op deze locatie met een enorme buitenruimte gaat Dikkertje Dap een compleet aanbod aanbieden van een babygroep, verticale groep (van 0 t/m 4 jaar), peutergroep en buitenschoolse opvang. De nieuwe locatie wordt op dit moment verbouwd door René, de man met de twee rechterhanden heeft er zichtbaar plezier in om muren te doorbreken, gaten te dichten en passende tinten verf aan te brengen. Hiermee krijgt de nieuwe locatie een frisse start. Het meeste werk van de nieuwe locatie zit in de buitenruimte van 4000m2, die Gerrie speciaal laat ontwerpen tot een spannende, natuurlijke speelplaats met als hoogtepunt een gaaf waterwerk. En ook hier willen ze, net zoals op de andere locaties, de buurt erbij gaan betrekken. Nóg een meerwaarde: consultatiebureau Yunio en de GGD zitten ook gehuisvest in het gebouw. Dit biedt de mogelijkheid om elkaars kennis en faciliteiten te delen.

Kom gerust alvast een kijkje nemen en maak een afspraak via onderstaande site.


kinderopvangdikkertjedap.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld