Jazzsinger Ronald Douglas. Foto: Jurjen Donkers

Jazzsinger Ronald Douglas. Foto: Jurjen Donkers

It’s Time for Jazz opent met jazz zanger Ronald Douglas

Algemeen

ZUTPHEN - Dinsdag 2 november gaan de deuren van de kelder van Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen weer open. Er zullen elke dinsdag weer mooie jazzklanken te horen. Het optreden start om 20.45 uur. 

Zanger Ronald Douglas is een vakman die al 25 jaar optreedt met gerenommeerde orkesten als ‘t Metropole Orkest en de Skymasters. Hij is jazz zangdocent aan het Artez van Zwolle en gastdocent aan het Amsterdams conservatorium. Na zijn eigen conservatorium opleiding maakte hij een bliksem start met grootheden als Rob van Bavel en Ferdinand Povel. Hij bracht vele cd’s uit en reisde van Japan tot Brazilië. Ook op het vermaarde East Coast Jazzfestival in Washington USA trad hij op met zijn band. Hij komt naar Zutphen en neemt mee Durk Hijma op gitaar, Jan Wessels op trompet en bugel. De fameuze bassist Ruud Ouwehand is ook van de partij. Dit wordt een intiem swingende avond in een bijzondere bezetting.  

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar à 12,50 euro. Zaal open vanaf 20.00 uur. Vrienden van ITFJ en studenten betalen 10 euro. Voor meer info kijkt men op de Facebook pagina van It’s Time for Jazz. Of mail naar fttp@planet.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant