<p>De twee ruim opgezette terrassen op het Hubertusplein. Foto: PR</p>

De twee ruim opgezette terrassen op het Hubertusplein. Foto: PR

Café Pico en Café De Spaan bundelen krachten met terras op unieke locatie

ZUTPHEN - Vanaf woensdag 28 april gaan Café Pico en Café De Spaan hun krachten bundelen in de vorm van twee ruim opgezette terrassen naast elkaar op het Hubertusplein.

Op de persconferentie van dinsdag 20 april werd duidelijk dat er vanaf 28 april terrassen worden toegestaan, maar de horeca binnen voorlopig nog gesloten moet blijven. Aangezien zowel Café Pico (Lievevrouwestraat) als Café De Spaan (Nieuwstad) voor hun zaak beperkte mogelijkheden hebben om terras te voeren, is er gekeken naar een locatie waar ze beide een ruim XXL-terras kunnen opzetten. Dit om zo te voldoen aan de maatregelen en voorwaarden. Het Hubertusplein – gelegen tussen de imposante St. Jan Kerk en de historische Spanjaardspoort – bleek hiervoor een perfecte locatie, die genoeg ruimte biedt.

Door samenwerking met de gemeente Zutphen en dankzij de helpende hand van Zutphense bedrijven als wijnhandel Neleman, Wissels en Schrijver wat materialen en werkzaamheden betreft, komen er vanaf de 28ste twee grote ‘pop-up' in de buurt van beide cafés.

Onder de geldende voorwaarden is iedereen welkom om op woensdag 28 april en donderdag 29 april en daarna vrijdag t/m zondag (van 12.00u tot 18.00u) op deze unieke locatie in Zutphen. Tevens is het geopend tijdens feest- en vakantiedagen. Reserveren voor de terrassen kan ter plekke en op de social mediakanalen van beide cafés zullen de ins en outs worden gecommuniceerd en kan iedereen op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden