De vrijwilligers van de legotheek in hun nieuwe poloshirts. Foto: PR
De vrijwilligers van de legotheek in hun nieuwe poloshirts. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe poloshirts vrijwilligers legotheek

EEFDE - Onlangs hebben alle vrijwilligers van de legotheek in Eefde nieuwe poloshirts in ontvangst genomen met daarop de voornaam en het legotheek logo, waardoor de vrijwilligers nu duidelijk herkenbaar zijn voor alle vragen en hulp. De legotheek is nog steeds op zoek naar uitbreiding van de vrijwilligersgroep. Heb je een paar uurtjes per maand over? Kom dan naar de legotheek tijdens de openingstijden of bel of mail.

Wegwerkzaamheden
Als je de legotheek deze zomer bezoekt dien je rekening te houden met wegwerkzaamheden. De Kapperallee, de weg over de sluis, is tijdens de periode van 23 april t/m 6 september afgesloten voor auto's, fietsers, en voetgangers. En van maandag 15 juli t/m vrijdag 26 juli zijn er werkzaamheden op de splitsing Kapperallee, Schoolstraat en Boedelhofweg. Hierdoor is de splitsing afgesloten voor auto's, fietsers en voetgangers. De omleiding staat aangegeven met borden en loopt via de Kerklaan en de Kazernestraat.

Openingstijden zomervakantie
De legotheek is in de periode vanaf zondag 21 juli tot en met zondag 1 september geopend op woensdag en vrijdag van 16.00-18.00 uur en op zondag van 11.00-13.00 uur.

Locatie: Kazerneplein 6 in Eefde. Bij de legotheek kan niet gepind worden.


info@legotheek.nl

06-57639399 (tijdens openingsuren)

www.legotheek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten