Zamani, Marianne (begeleider ’s Heeren Loo) en Pascal pakken de zelfgemaakte producten in voor de verkoop. Foto: PR
Zamani, Marianne (begeleider ’s Heeren Loo) en Pascal pakken de zelfgemaakte producten in voor de verkoop. Foto: PR (Foto: )

Steengoed: cadeauwinkel, leerwerkplek en dagbesteding ineen

ZUTPHEN - Zutphen is een cadeauwinkel rijker. De officiële opening volgt nog in maart, maar onlangs opende Steengoed al haar deuren aan de Laarstraat 28. Een winkel waar mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt werken en handgemaakte producten verkopen van verschillende dagbestedingslocaties van 's Heeren Loo en andere zorgorganisaties.

Naast het maken en verkopen van producten voeren medewerkers ook groenonderhoud uit voor de gemeente en zorgen zij dat straten vrij zijn van afval. Werken in een winkel, arbeidsmatig (productie-)werk, houtbewerking of groenonderhoud: de veelzijdigheid aan werkzaamheden maakt Steengoed tot een mooie dagbesteding of leerwerkplek.

Er is bij Steengoed plek voor nieuwe medewerkers met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt  (tussen de 18 en 70 jaar) die op zoek zijn naar een leerwerkplek of dagbesteding. Ook leerlingen van het speciaal onderwijs die een stage zoeken en vrijwilligers die activiteiten van Steengoed willen ondersteunen, zijn welkom. Neem hiervoor telefonisch contact op. De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.


06 - 831 078 91

Meer berichten