Miss Tuesday is een swingende blues-rock-pop coverband. Foto: PR
Miss Tuesday is een swingende blues-rock-pop coverband. Foto: PR

Swingende blues, rock en pop bij café De Deur

Swingende blues, rock en pop bij café De Deur

ZUTPHEN - Café De Deur heeft een muziekprogramma samengesteld tijdens de Zomerfeesten 2018 in Zutphen. Daarbij ligt het accent op lokaal en regionaal talent dat de schijnwerpers verdient. Zo staat op 25 juli Miss Tuesday op het programma, speelt 8 augustus Ted's Roadshow en op 15 augustus zal Eastwood van zich laten horen. De optredens starten om 21.00 uur.

Miss Tuesday is een swingende blues-rock-pop coverband uit het oosten van het land, bestaande uit enthousiaste muzikanten die samen de passie voor muziek delen en waar plezier voor de muziek voorop staat. Miss Tuesday speelt swingende nummers van onder andere Melissa Etheridge, Tina Turner en Anouk, ook passeren Amy Winehouse, Elvis Presley en Liquido de revue. De bezetting: Cynthia Bal (zang), Gerard Onstenk (gitaar en zang), Jacco Verhaaf (gitaar en zang), Petra Zilvold (basgitaar) en Alex Kappelle (drums).

Fred Twigg is een Engelse gitarist/zanger/songwriter. Fred is muzikant in hart en nieren en heeft in verschillende bands gespeeld in Nederland en Engeland. Hij heeft ook een muziekfestival opgezet voor dak- en thuislozen in Utrecht, waar hij met Hans Dulfer, Hallo Venray, Supersub, Ome Cor (Joris Lindsen bekend van TV met o.a. het programma Hello Goodbye) heeft samengespeeld met zijn band The Silent Scream.

Fred speelt blues, folk en pop muziek, solo en als duo in Ted's Road Show. Hij speelt eigen werk naast covers van onder meer Neil Young, Bob Dylan, Johnny Cash, J.J. Cale, John Lee Hooker, Muddy Waters, Lightning Hopkins en B.B.King.

Eastwood ontstond een aantal jaar geleden in het oosten des lands omdat Michel en Jarno samen akoestisch muziek wilden maken. Vanaf 2014 vonden er diverse wisselingen en uitbreidingen plaats, maar in elke samenstelling brengt Eastwood een grote hoeveelheid aan covers op het gebied van rock 'n roll, rock en popsongs vanaf de jaren 50 tot nu. Omdat de band (semi)akoestisch deze nummers ten gehore brengt, is Eastwood verrassend in de uitvoering maar ook in geluidsvolume. Het spelen van speciale verzoeknummers vinden ze een uitdaging die ze graag aangaan.

Locatie: Turfstraat 1 in Zutphen. Voor meer informatie, neem contact op of raadpleeg de website.


info@cafededeur.nl

0575 - 518 181

www.cafededeur.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden