De leden van jeugddweilorkest Kleintje Spul(t) nemen de Rode Taart in ontvangst. Foto: PR
De leden van jeugddweilorkest Kleintje Spul(t) nemen de Rode Taart in ontvangst. Foto: PR

Rode taart voor muziekvereniging 't Spul(t)

Algemeen

ZUTPHEN - Tijdens de repetitie van Dweilorkest 't Spul(t) op woensdagavond 1 november is het Zutphense orkest door de PvdA Zutphen - Warnsveld verrast met een rode taart. De taart gaat deze maand naar de muziekvereniging omdat zij met zoveel plezier muziek maken, samen en Zutphen op een muzikale manier bekendheid geven.

't Spul(t) is vaak aanwezig als er iets te doen is in de stad. Maar afgelopen jaar was de vereniging ook bij het EK vrouwenvoetbal. Ze waren zelfs bij het tv-programma Pauw! Dat is natuurlijk een geweldige promotie voor Zutphen. Het grote orkest bestaat al twintig jaar en Kleintje Spult vijf jaar. Bijzonder is dat Kleintje Spult het enige jeugddweilorkest is in Nederland. De oprichter, Jules Verschure is zelfs genomineerd voor de Gelderse Bokaal 2017, omdat hij kinderen op professionele manier leert muziek maken en samen spelen in het orkest. Hierbij staat het plezier voorop.

Aanmelden voor dit jeugdorkest kan via voorzitter van het orkest Gerrit Nijenhuis: 06 2307 4825. Er zijn nagenoeg geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op de website.


www.t-spult.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant