Harmonieorkest Concordia Eefde. Foto: Pascale Drent
Harmonieorkest Concordia Eefde. Foto: Pascale Drent

Primeur voor Muziekvereniging Concordia uit Eefde

EEFDE - Op zaterdagavond 4 november geeft muziekvereniging Concordia Eefde een bijzonder jaarconcert in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Dit jaar heeft de vereniging namelijk een primeur: als eerste orkest in Nederland zal Concordia Diamondsongs & Seagulls van Dieter Troubleyn uit België uitvoeren.

De rode draad bij dit concert is de film Jonathan Livingston Seagull uit 1973 waarvoor Neil Diamond de soundtrack schreef. Troubleyn heeft de film in een nieuw jasje gestoken en met succes. In België trekt Diamondsongs & Seagulls volle zalen.

Concordia Eefde zal als eerst orkest in Nederland dit totaalspektakel met zang, film en muziek uitvoeren. Stefan Blaak is de dirigent en Dieter Troubleyn is zelf de solist. Hij zal ook klassiekers van Neil Diamond als 'Sweet Caroline', 'I'm a believer', 'Cracklin' Rosie' en 'Cherry Cherry' zingen. Componist en arrangeur Steven Mintjens bewerkte de soundtracks uit de film voor HaFaBra bezetting.

Het concert begint om 20.15 uur en de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten (voorverkoop 12,50 euro, aan de zaal 15 euro) zijn vanaf donderdag 12 oktober te koop bij COOP Versluis en DIO-drogisterij Peinemann in Eefde, bij SPAR City Stationsplein in Zutphen of online te bestellen.


www.concordiaeefde.nl

reageer als eerste
Meer berichten