Masterclass stadsdichter tijdens Poëzieweek

Algemeen

ZUTPHEN - De Poëzieweek 2018 vindt plaats van 25 januari tot en met 31 januari 2018. Deze 'week' start traditioneel met de Gedichtendag op donderdag 25 januari. Landelijk vinden er in deze week vele activiteiten plaats in boekhandels, de Bibliotheek en in ander poëzieverband.

Op Gedichtendag 2016 werd Mas Papo verkozen tot stadsdichter van Zutphen. In die hoedanigheid maakt hij gedichten bij vele gelegenheden; van formele opdrachten voor de gemeente tot de opening van een bedrijf. Wat veel mensen en organisaties niet weten, is dat iedereen de stadsdichter kan vragen een toepasselijk gedicht voor een gelegenheid te schrijven. Denk aan de opening of jubileum van een winkel of bedrijf of een, al dan niet persoonlijke, herdenking of een thema-avond. Ook bij culturele activiteiten kan het aantrekkelijk zijn om het programma te vervolmaken met het optreden van de stadsdichter. De stadsdichter schrijft een gedicht voor een speciale gelegenheid en komt dat zelf ook voordragen. Hiervoor bestaan diverse tarieven.

MASterclass
Nieuw in het aanbod van de stadsdichter is MASsterclass die Mas Papo zal verzorgen op woensdag 28 februari. DichterbijZutphen in samenwerking met de Bibliotheek Zutphen zorgen voor de organisatie. Details over deze avond worden binnenkort bekend. Wie geïnteresseerd is kan alvast via e-mail contact opnemen met het secretariaat van Dichter bij Zutphen.


info@dichterbijzutphen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant