Archieffoto: Suzanne Halfmouw
Warnsveldse Boys. Archieffoto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys boekt knappe zege op SP Lochem

Sport

WARNSVELD - Het was een koude en winderige donderdagavond 25 april op het Sportpark in Warnsveld, maar het thuispubliek werd getrakteerd op zo’n energievolle en sterke wedstrijd van de Warnsveldse Boys, dat de weersomstandigheden er niet meer toe deden.

Al vanaf seconde één kwam Warnsveld sterk uit de startblokken tegen de nummer drie van de competitie, SP Lochem, en wist het na 21 minuten op een 1-0 voorsprong te komen door een schitterend afstandsschot van Hidde Broer. Lochem had weinig te vertellen in de deze eerste helft en in de 26ste minuut is het Bart Spijkers die de 2-0 voor Warnsveld op het scorebord aanbrengt, wat tevens ook de ruststand was.
Ook in de tweede helft heeft Warnsveld geen moment de wedstrijd uit handen gegeven, waarbij Lochem nog wel een paar kansen kreeg, maar het team van Michel Feukkink stond als een huis en hield de touwtjes in handen, waardoor het geen moment in gevaar is gekomen. Een prachtige teamprestatie wat een dik verdiende overwinning opleverde.