Annelies Barnard, nieuwe directeur-bestuurder woonbedrijf ieder1. Foto: De Woningstichting

Annelies Barnard, nieuwe directeur-bestuurder woonbedrijf ieder1. Foto: De Woningstichting

Nieuwe directeur-bestuurder woonbedrijf ieder1

Wonen

ZUTPHEN/DEVENTER - Per 1 juli 2024 wordt Annelies Barnard de nieuwe directeur-bestuurder van woonbedrijf ieder1. Barnard treedt hiermee in de voetsporen van Joke Hofman die na 11 bevlogen jaren in goed overleg met de raad van commissarissen besloten heeft haar functie neer te leggen. 

Bij de werving waren naast de raad van commissarissen ook leden van het managementteam, de Ondernemingsraad en huurdersorganisatie HuurdersBIJ1 betrokken. Dat heeft geleid tot de voordracht van Barnard. Nadat ook de Autoriteit woningcorporaties een positief oordeel gaf, werd de benoeming definitief. Barnard werkte de afgelopen 6 jaar als directeur-bestuurder bij de Woningstichting Wageningen. 

“Annelies Barnard heeft veel bestuurlijke ervaring in de corporatiesector”, zegt Rik de Lange, voorzitter van raad van commissarissen van ieder1. “Wij zijn blij haar te mogen verwelkomen en hebben er alle vertrouwen in dat zij het goede werk van Joke Hofman op haar eigen manier gaat voortzetten. We kijken dan ook uit naar de komende samenwerking.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant