De AZC-selectie viert een feestje na de overwinning op SML Foto: eigen foto.

AZC zegeviert met 0-2 tegen SML, voorsprong groeit

Sport

ZUTPHEN - In een spannende confrontatie op zondag behaalde AZC een belangrijke overwinning van 0-2 tegen SML in Arnhem, waardoor de Zutphenaren een voorsprong van zes punten opbouwden ten opzichte van hun rivalen.

De wedstrijd begon aftastend, waarbij beide ploegen elkaar probeerden te doorgronden. Ondanks enkele kansen bleef het scorebord in de eerste helft op 0-0 staan. Na de rust bracht Luc de verlossing voor AZC met een prachtig doelpunt, gevolgd door een tweede goal van Mika Dekker. Deze overwinning betekende niet alleen een belangrijke mijlpaal voor het team, maar ook een aanzienlijke groei van hun voorsprong in de competitie.

Met deze positieve ontwikkelingen kijken de Zutphenaren vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijd tegen Robur et Velocitas op zondag 14 april om 14:00 uur in Zutphen.

De opstelling van AZC, onder leiding van trainer Tom Polman, omvatte Nardo van den Broek, Lucas Knip (Thomas Megens), Lars van Roon, Quentin Joseph, Sven Calot, Stijn Hagemans, Siem Landman (Necati Taskoparan, Jamiro Steenbergen), Jacco Verstraten, Luc Wassink, Felix Mulder, en Joey Steenbergen (Mika Dekker).