Katja Stam en Raisa Schoon in actie tijdens de BetCity Eredivisie Beach 2023 in Utrecht. Foto: Pim Waslander
Katja Stam en Raisa Schoon in actie tijdens de BetCity Eredivisie Beach 2023 in Utrecht. Foto: Pim Waslander PWA

Beachvolleybal op hoogste niveau strijkt neer in Zutphen

Sport

ZUTPHEN - Zondag 5 mei wordt het startschot gegeven van de BetCity Eredivisie Beach 2024, waar Nederlands beste beachvolleyballers het tegen elkaar zullen opnemen. Dit vindt plaats in de steden Hilversum, Apeldoorn, Amstelveen, Zutphen, Heerlen, Nijmegen, Breda, Tilburg, Amersfoort, Arnhem, Zaanstad, Almelo, Utrecht en Den-Haag. Op 25 en 26 mei is het de beurt aan Zutphen om de beachvolleyballers te verwelkomen.

De zomer van 2024 staat bol van prachtige beachvolleybalevenementen, waaronder de Olympische spelen, het EK in eigen land en Queen & King of the Court in Utrecht. De BetCity Eredivisie Beach 2024 vormt hierbij de rode draad en biedt niet alleen beachvolleybal van het hoogste niveau, maar ook een levendige ervaring rondom de velden. Toegankelijk en gratis voor iedereen, of je nu komt om de topspelers aan het werk te zien, zelf wilt meedoen aan de activiteiten, of gewoon wilt genieten van de ambiance.

Onderdeel van de BetCity Eredivisie Beach is ook deze zomer weer de BetCity Queen & King of the Court National Series. In een snellere en meer urban variant van beachvolleybal wordt in een knock-out race tegen de klok gespeeld. De QKOTC National Series omvat vijf stops, met als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap in Breda. Andere speelsteden zijn Hilversum, Zutphen, Tilburg en Amstelveen.

Voor meer informatie en updates, bezoek de website.


www.eredivisiebeach.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant