Mohammed Mouhouti. Foto: Freddy Burgers
Mohammed Mouhouti. Foto: Freddy Burgers

Mohammed Mouhouti nieuwe trainer AZC

Sport

ZUTPHEN - AZC heeft in de persoon van Mohammed Mouhouti een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2024-2025. De 52-jarige Arnhemmer komt over van eersteklasser Duno uit Doorwerth en is daarmee de opvolger van Tom Polman, die AZC na zes seizoenen verlaat voor De Bataven.

Voor de Gelderse voetballiefhebbers onder ons is Mohammed Mouhouti geen onbekende naam. De oud-prof van onder andere De Graafschap, Heracles Almelo en het Australische Perth Glory was onder meer trainer bij Babberich, Jonge Kracht (Huissen) en FC Jeugd (Ede). Dit seizoen staat Mohammed aan het roer bij Duno Doorwerth, dat uitkomt in de eerste klasse G.

Met Mohammed haalt AZC een ervaren oefenmeester in huis die bekend staat om zijn aanvallende speelstijl. Mohammed tekent een contract voor een jaar bij de koploper uit 3B en kijkt uit naar zijn nieuwe klus. “Ik ben zeer verheugd om trainer van AZC te worden. Ik zie veel potentie bij deze club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf en de supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven aan de ingezette lijn van de afgelopen jaren.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant