Koen Eitjes is zijn tegenstander te snel af. Foto: Suzanne Halfmouw
Koen Eitjes is zijn tegenstander te snel af. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys wint overtuigend van Colmschate´33

Sport

WARNSVELD -  Warnsveldse Boys heeft goede zaken gedaan door met 4-1 van Colmschate te winnen. De ploeg van Michel Feukkink was vandaag duidelijk de betere. Voor beide teams was het in het begin even aftasten, maar uiteindelijk ging Warnsveld er met de overwinning vandoor.

In de 12e minuut is het Matthias Hoorn die een voorzet wil geven, maar schiet de bal bij de tweede paal binnen, 1-0.
Het spel verliep soms wat traag maar Warnsveldse Boys kwam op geen enkele wijze in de problemen en op slag van rust is het Leon Knuttel die na een mooie combinatie met Sam Reijenga de 2-0 aantekent. Warnsveld heeft de zaken goed voor elkaar deze eerste helft en gaat zodoende met een mooie voorsprong de rust in.

Na de rust is het Colmschate die agressiever de kleedkamer uitkomt maar tot echt grote kansen leidt dit niet. In de 66e minuut is het Colmschate die een penalty krijgt en is de stand 2-1. In de 73e minuut komt Warnsveld met het antwoord en is het Bart Spijkers die de stand op 3-1 zet. De Boys is heer en meester en de bovenliggende partij en in de 85e minuut valt de beslissing door een doelpunt van Sam Reijenga, 4-1.

Een mooie en verdiende overwinning voor Warnsveldse Boys, die hiermee op de 5e positie belandt. Zondag 5 november reist de ploeg af naar Laren, waar ze tegen de huidige nummer 3 zal aantreden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld