Sjoerd van der Zand won het hoogste onderdeel, HE5. Foto: PR

Sjoerd van der Zand won het hoogste onderdeel, HE5. Foto: PR

TV de Hoven krijgt 130 tennissers op de baan

Sport

ZUTPHEN - Negen dagen lang is Tennisvereniging De Hoven druk geweest met het Jo Barendsen Hemeltjen Makelaardij toernooi. Een groot tennisevenement waaraan 130 tennissers van 28 clubs uit de regio hebben deelgenomen.

Nadat er acht dagen lang poulewedstrijden waren gespeeld voor een plek in de finaleronde, konden op zondag 2 oktober de prijzen worden verdeeld. In drie categorieën lag het wel of niet bereiken van een finale heel dicht bij elkaar. Als het aantal gewonnen wedstrijden en sets gelijk was dan werd gekeken naar het aantal gewonnen games ten opzichte van het aantal gespeelde games. Het wel of niet bereiken van een finale kon dus afhangen van een game meer of minder, en dat was een wijze les voor een aantal deelnemers.
De finales konden worden gespeeld op een prachtige zonnige herfstdag. Spannende en sportieve wedstrijden zag het publiek op die zondag. “Mooier konden we het niet wensen”, aldus Larissa Klaassen namens de toernooiorganisatie.
Er zijn 132 tenniswedstrijden gespeeld in de categorieën 5 t/m 8 in de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mix, maar ook het Enkelspel was goed vertegenwoordigd. Hieronder de winnaars van het toernooi:
HE5 Sjoerd van der Zand van TC Welgelegen
HE6 Joris Mund van LTC Zutphen
DE6 Bo Limpers van V.T.P Vorden
HE7 Joey Hoppen van De Schapenkolk
DE6 Carlijn Berends van TC Welgelegen
HE8 Erik Duijst van TennisInn
HD6 Wouter de Haan en Eelco Wortel van TC Welgelegen
DD6 Esther Kelder Aniba en Petra Nieuwenhuis Jurriens van L.T.C Loenen
GD6 John Dolman en Nanda Dolman Hes van TV Gorrsel
HD7 Joey Hoppen en Mark Zoetbrood van De schapenkolk
DD7 Marieke Brands en Jos Kuiper van TV Ruurlo en TV de Hoven
GD7 Jos Hiddink en Petra Hiddink Boekema van TC Welgelegen

TV de Hoven kijkt terug op een mooie tennisweek mede dankzij alle sponsoren en vrijwilligers die betrokken zijn geweest bij het toernooi.

Eelco Wortel en Wouter de Haan waren de winnaars van HD6. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant