De workshop die Jan Jutte vorig jaar gaf was een groot succes.
De workshop die Jan Jutte vorig jaar gaf was een groot succes.

Workhop met Lemniscaat-illustrator Jan Jutte

Kunst en Cultuur

Zutphen - Woensdag 11 maart geeft illustrator Jan Jutte weer een workshop in het kader van de Prenten, Prenten, wát een prenten!-tentoonstelling.

De vorige workshop in het najaar van 2014 was een groot succes. Het thema: Sprookjes van Anderssen. De workshop is bedoeld voor kinderen in de leeftijd 5tot 12 jaar. Tijd: 15.00 tot 16.00 uur in het Stedelijk Museum Zutphen. Doegang tot het museum is gratis, deelname aan de workshop kost 5 euro.

In het kader van de tentoonstelling zijn er dit voorjaar meer activiteiten:

Dinsdag 7 april, BoekStart:
BoekStart stimuleert lezen met baby's, dreumesen en peuters. Dit schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling. Tijd: 10.30 tot 11.30 uur in de Graafschap Bibliotheek, Zutphen.

Woensdag 8 april, workshop Henk Bouwman:
Henk Bouwman, tekenaar van het Panorama Zutphen, leert de kinderen karikatuur tekenen. Wat valt je op aan iemands gezicht? Hoe kun je dat op een grappige manier tekenen? Leeftijd 8 tot 12 jaar. Tijd: 15.00 - 16.00 uur. Stedelijk Museum. Toegang museum gratis, deelname workshop 5 euro.

Zaterdag 18 april, vertelvoorstelling Prinses op de Erwt door Ron Vernout:
"Prinsessen komen niet zomaar vanzelf naar je toe, je moet er altijd voor op reis gaan". Dit zegt de koning tegen de koningin, als ze zich afvraagt of hun zoon, de prins, ooit een prinses zal vinden om mee te trouwen. Deze vertelvoorstelling is een bewerking van het bekende sprookje, waarin ook de erwt aan het woord komt. Leeftijd vanaf 4 t/m 8 jaar. Tijd 13.30 tot 14.30 uur. Stedelijk Museum Zutphen. Toegang gratis. Woensdag 22 april (Museumweek)

Workshop Ingrid en Dieter Schubert:
Leeftijd 5 tot 12 jaar. Tijd:15.00 tot 16.00 uur. Stedelijk Museum Zutphen - toegang museum gratis, deelname workshop 5 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant