Sinterklaas en zijn Pieten komen weer op bezoek in Warnsveld! Foto: Achterhoekfoto.nl/Henk Derksen
Sinterklaas en zijn Pieten komen weer op bezoek in Warnsveld! Foto: Achterhoekfoto.nl/Henk Derksen

Sinterklaasintocht Warnsveld

Cultuur

WARNSVELD - Op zaterdag 18 november komen Sinterklaas en zijn Pieten Warnsveld weer bezoeken. Hij zal om 13.15 uur bij de kerk zijn. Vanaf het Kerkplein gaat de route over de Bonendaal, Hofweg, Vordensebinnenweg naar verzorgingshuis Den Bouw.

Om 13.30 uur zal Sint bij Den Bouw aankomen en warm onthaald worden. Kleintje Spult speelt enkele liedjes en Sint zal een rondje maken over de wintermarkt in en om Den Bouw. De route wordt vervolgd vanaf de zij-ingang aan de Bevrijdingslaan, Laan 40-45, Oranjelaan, Bieshorstlaan, Drift, Herdershof en Scheerdershof naar winkelcentrum Dreiumme.

Op de Dreiumme zullen verschillende activiteiten zijn vanaf 13.00 uur. Na verwachting zal Sint met zijn Pieten om 14.30 uur bij het winkelcentrum aankomen. Sinterklaas hoopt zoveel mogelijk kinderen een handje te geven en natuurlijk zijn er pepernoten. Dit jaar is er ook weer een piet met glutenvrije pepernoten. 

Als afsluiter zal er van 15.30 tot 16.30 uur een echte pietendisco zijn op de Dreiumme of in ’t Warnshuus bij slecht weer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld