De spectaculaire Fly Board show. Foto: PR
De spectaculaire Fly Board show. Foto: PR

Havendagen Jachthaven Noorderhaven een publiekstrekker

Algemeen

ZUTPHEN - De door Jachthaven Noorderhaven in Zutphen georganiseerde Havendagen op 18 & 19 augustus 2023 zijn een enorme publiekstrekker geworden. De havenmeesters van de Jachthaven Noorderhaven hadden kosten noch moeite gespaard om een fantastisch evenement neer te zetten. Het optreden van de 10-mans formatie Soul ’n Pepper naast het Koelhuis, gevolgd door een spectaculaire Fly Board show trok honderden belangstellenden naar de jachthaven.

Op zaterdag waren er allerlei activiteiten voor jong en oud die gretig aftrek vonden, zoals het schminken en de gratis rondvaarten langs de vernieuwde IJsselkade, verzorgd door de Hanzesteden Sloepen en Sloepverhuur Zutphen. Ook de vele standjes waarbij ZoZijn hun eigengemaakte artikelen verkochten, het optreden van het koor van de Fluisterbootschippers en de grote bellenblazer kregen veel belangstelling op dit drukbezochte feestje in de jachthaven.

De roeiers van Team Ocean waren aanwezig om uitleg te geven over hun komende roeitocht van 4500 km over de Pacific Ocean in 2024 met het doel om het bewustzijn rond klimaatverandering te vergroten.

Ook de kinderen genoten weer van Aquaballen waarmee je op het water kon lopen. De modelbootvereniging Atlantis, roeivereniging Isala, kanovereniging Anax, de zeilbootjes van de Marshaven van het e-foilen door Surfandfly completeerden dit watersportevenement met demonstraties en uitleg.

Beide dagen stonden de veiligheidsexperts van Nautical Support garant voor de veiligheid en assistentie in het water van de haven.

Optreden van de 10-mans formatie Soul ’n Pepper naast het Koelhuis. Foto: PR
De roeiers van Team Ocean waren aanwezig om uitleg te geven over hun komende roeitocht van 4500 km over de Pacific Ocean in 2024. Foto: PR
Ook de kinderen genoten weer van Aquaballen waarmee je op het water kon lopen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld