<p>Compagnie Mobil. Foto: PR</p>

Compagnie Mobil. Foto: PR

Festival Oeverloos Zutphen

ZUTPHEN - Festival Oeverloos Zutphen vindt op 17, 18 en 19 september plaats bij Het Koelhuis, de Noorderhaven, de Hoven en de uiterwaarden. Je kunt vanaf nu je route samenstellen, want het programmaboekje van Festival Oeverloos is er. Kies uit mooie theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Het festival is geschikt voor alle leeftijden. 

Festival Oeverloos is een kleinschalig (buiten)theaterfestival in Zutphen. Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de mooie uiterwaarden van de IJssel. De voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. Ze zijn zaterdag en zondag op hetzelfde tijdstip te zien. Avondprogramma is bij Het Koelhuis. Het programmaboekje met blokkenschema is te vinden op festival-oeverloos.nl.

De voorstellingen
Compagnie Mobil is een hartverwarmende voorstelling over een onhandige bestuurder die een vrouw aan de haak wil slaan maar zijn eigen ondergang tegemoet lijkt te gaan. Knot on Hands zoekt in ‘Brace for Impact’ naar de grenzen van evenwicht. Arch8 danst door de straten van Zutphen.

Matthias Romir laat met ‘Schwarz’ een ontroerend verhaal over de liefde zien. Het is maar een greep uit het aanbod. Opnieuw werkt Festival Oeverloos samen met festival ‘Brucca’ in Duitsland.

Passe-partout en losse tickets
De passe-partouts zijn verkrijgbaar via www.hetkoelhuis.nl. Passe-partout alle voorstellingen: volwassenen 30 euro en kinderen tot 12 jaar 17,50 euro. Er zijn ook losse tickets tijdens het festival voor 5 euro verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bij Festival Oeverloos geldt Testen voor Toegang.


festival-oeverloos.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden