Popcorn- en suikerspinkraam. Foto: PR
Popcorn- en suikerspinkraam. Foto: PR

Winkelcentrum Leesten sluit de zomer af met een kinderkermis

Algemeen

ZUTPHEN - Flikkerende lampjes, vrolijke muziek en mierzoete suikerspinnen: Winkelcentrum Leesten sluit de zomer af met een kinderkermis. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus zwieren, zwaaien en rondjes draaien in onder andere een zweefmolen en draaimolen.

Bij alle ondernemers van Winkelcentrum Leesten zijn tijdens de twee kermisdagen flyers te verkrijgen, waarmee gratis popcorn, suikerspinnen en wafels gehaald kunnen worden.  Dit geldt óók voor volwassenen. Terwijl de kinderen pret beleven in de attracties, kunnen ouders shoppen en in ruil voor een flyer wat lekkers halen.  Voor alle creatievelingen is er een kleurplatenactie, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deze kleurplaten zijn nu al verkrijgbaar bij de ondernemers. Kleurplaten inleveren kan tot en met woensdag 25 augustus in de actiebrievenbus bij Jumbo Bouman. De kinderkermis is een initiatief van de winkeliersvereniging. Zij vinden dat kinderen - na een pittig schooljaar in verband met corona - een leuke vakantieafsluiter verdienen. De ondernemers van Winkelcentrum Leesten hopen dat de kinderen op deze manier vrolijk aan een mooi nieuw schooljaar kunnen beginnen.

De kermis vindt plaats op vrijdag 27 augustus van 10.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Draaimolen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant