Afbeelding
Foto: PR

Nederlandse voice-overs populair bij One Media

Algemeen

Het snelgroeiende mediabedrijf One Media uit Amsterdam heeft vandaag een nieuwe service gelanceerd. Via de website van het bureau zijn tegenwoordig ervaren Nederlandse voice-over te boeken, waardoor in slechts enkele klikken een zeer geschikte Nederlandse of Engelse stemacteur te vinden is. 

Nederlandse voice over & tarieven

One Media heeft hiervoor een partnership gesloten met het bekende stemmenbureau VoiceCowboys, specialist in online een professionele voice-over boeken. Volgens het bedrijf waarderen steeds meer klanten met Nederlandse voice over opdrachten dat een stemacteur online kan worden geregeld. Want ook bij het maken van een bedrijfsfilm of (radio) commercial is snelheid tegenwoordig cruciaal. 

Dit is een belangrijke reden dat One Media deze partnership heeft gesloten met het bekende stemmenbureau uit Amsterdam, om zo alle clientèle binnen 24 uur van een professioneel voice-over stem te kunnen voorzien. Volgens het mediabureau snijdt het mes aan twee kanten, zo is het adviesbureau al vaak betrokken bij de planning en creatie van radiospots. Op deze wijze kan men direct een passende Nederlandse stem koppelen aan een merk, tegen concurrerende voice-over tarieven.

Top 3 Nederlandse voice-overs

Uiteraard geeft het mediabureau iedere opdrachtgever een 100% tevredenheidsgarantie. Belangrijk, zo zegt het bedrijf, aangezien over een creatieve dienst niet moet worden gediscussieerd. De werkwijze voor de stemcasting kan als transparant worden bestempeld. Zo worden op basis van de voice-over briefing de drie meest geschikte Nederlandse voice-overs voorgesteld. Ook is het mogelijk de top-3 stemmen een korte en gratis test te laten inspreken, zodat deze stemacteurs optimaal kunnen worden beoordeeld.

Het in-house stemmenbureau van One Media geeft aan veel tijd te investeren aan kwaliteitsbewaking van voice-overs. Zo worden alleen nieuwe Nederlandse stemacteurs toegevoegd aan het stemmenbestand wanneer zij voldoen aan specifieke kenmerken. Zo wil het bureau ervoor waken dat er genoeg variatie zal zijn, en voor ieder merk een passende voice-over is te vinden. 

Hoe makkelijk is het om voice-over te worden?

Volgens het Amsterdamse mediabedrijf zijn kwaliteitseisen tegenwoordig belangrijker dan ooit. Want het lijkt zo simpel: even snel een voice-over microfoon kopen, opname software installeren en jezelf als zzp’er inschrijven bij de regionale Kamer van Koophandel, en je kunt voice-over worden. Althans, dat denkt men nog vaak. Feit is wel dat het voor beginnende stemacteurs makkelijker is geworden om met een voice demo een stemmenbureau aan te schrijven. Maar om de kwaliteit te kunnen garanderen blijft curatie door voice-over experts belangrijk, zo betoogd men. 

Dit artikel wordt u aangeboden door One Media. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant