De stadsmuur van Zutphen met woongebouw St. Elisabeth. Foto: Ons Huis Apeldoorn
De stadsmuur van Zutphen met woongebouw St. Elisabeth. Foto: Ons Huis Apeldoorn Ons Huis Apeldoorn

Wonen nabij de historische binnenstad van Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - Terwijl Ons Huis nog volop aan de slag is om woongebouw St. Elisabeth in Zutphen mooier, energiezuiniger en beter toegankelijk te maken, kan men nu al tien energiezuinige nieuwbouw appartementen voor 55+’ers te huur aanbieden. Het gaat om acht woningen met tuin op de begane grond en twee woningen met balkon op de eerste verdieping.

Verbouwing woongebouw St. Elisabeth
St. Elisabeth wordt op dit moment verbouwd. Het gebouw krijgt een nieuwe frisse uitstraling en tien extra woningen. De tien woningen hebben allemaal één slaapkamer, maar hebben verschillende woonoppervlaktes: vier kleinere van circa 50m2 en zes grotere van circa 70 m2. De grotere woningen hebben een extra royale berging die prima te gebruiken is als hobbyruimte. De woningen worden in juni 2020 opgeleverd.

Belangstelling?
Wonen in St. Elisabeth betekent zelfstandig wonen in een veilige omgeving met gezelligheid en de historische binnenstad van Zutphen nabij. Tot en met 29 maart kunt u nog reageren op de woningen via www.woonkeus-stedendriehoek.nl. Men moet dan wel ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek. De huidige bewoners van St. Elisabeth krijgen voorrang bij de toewijzing van de woningen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld